seleccionar idioma
LÀSER PIE Oferim la millor relació qualitat i preu del mercat
Herramientas Pie, SL és una empresa creada en 1987.
Disposem de les millors tecnológias en el sector, perquè tots els seus projectes es facin realitat. Maquinària que disposem.
Tot tipus de material que tallem i màxima qualitat en els nostres productes a través
d'un modern sistema. Termini de lliurament, Serveis Exprés i Transport.
tot això i molt més per garantir el millor servei al client. Una galeria de peces creades en la nostra empresa.
Tot un conjunt d'imatges de les peces més exclusives. Et facilitem poder contactar amb nosaltres,
a través d'un e-mail perquè els seus dissenys puguin ser com vostè desitgi.
GALERIA D'IMATGES Aquí us mostrarem tot tipus d'imatges. Treballs realitzats en la nostra empresa de grans i petits projectes, imatges de la maquinària que disposem, làser i serveis.
EL NOSTRE PROCÉS En aquest esquema els anem a mostrar pas a pas com vam fabricar donis del principi, fins a la fabricació de la mateixa, podent realitzar diferents acabats, segons el que precisin.
1 - IDEA Per començar valorem la peça que volem fabricar, rebent l'arxiu del client enviat, ja siguin propostes o un disseny predeterminat. Una vegada captada la idea que desitgen, procedim a adaptar el disseny per començar la seva fabricació en nostres maquines d'ultima tecnologia. Després de tenir el disseny perfectament planificat, procedim a enviar-ho a les maquines on comencés el procés de creació de la peça. 2 - PLANIFICAR 3 - FABRICACIÓ 4 - PORTAR
C/ Dels Atmellers, nave 8 y 9 08213 Polinyà ( Barcelona ) Tel. 93 713 21 78 - Fax 93 713 22 68 e-mail: laserpie@laserpie.com www.laserpie.com
2015 Tots Els Drets Reservats / Creat per Jaume Sancho Turu